Тери, според мен и много се следим. Ето, примерно особеността на Дари с артерията, нямаше да я знам изобщо, ако нямах включена ехокардиография, в пакета.
Всичките ни дечица са много чакани, желани и обичани, така че дано си останат само с особеностите, а иначе да са здрави!
Относно селото, още си е много мераклия Митко
Ходим си често, даже сега уикенда пак бяхме там. Много ми е удобно с Дари и само там мога да си почина с нея. А колкото до кончето, на Митко толкова му стана жал, че така се разстрои, че тръгна да гледа за пони да и купува, да седяло на село, баба му щяла да го гледа
Казах му, че не може за всяко нещо да и угажда, защото на 1г., ако и купи пони, на 5г. може да поиска самолет и ще знае, че като ревне и всичко ще и се поднася на тепсия.
Но бяхте прави. Както страдаше, докато бях бременна, че няма да е момче, така сега не я заменял за никое друго дете. А и вече като му се радва повече и той се разтапя. Не ми дава да и се карам даже
Павла, аз на площадките също я оставям да си тича и не ходя след нея. Но навсякъде другаде няма как. Пробвала съм да видя, ако я оставя как ще се развият нещата. Ами, не се връща
Тича в обратната на правилната посока и дори не се обръща да погледне назад
Нали ви казах, че на РД в ресторанта като я изпуснахме от поглед за 1 мин. и се беше намъкнала в хотелската част. Отделно типа без да гледа. Това неравности, това дупки, хора, коли, изобщо не съществуват за нея.