Дано по-бързо се оправят дечицата. Кошмарно е с висока температура в жегите.
И Криси имаше момент, в който се боеше от шум и навалици. На разходки в парка ставаше неспокойна, а ако има деца около нея да вдигат шум и започваше да реве. Отмина и това, свикна бързо и сега се радва на звуците и хората.
Вторник ѝ сложиха първата ваксина. Добре ѝ понесе, нямаше рев, беше спокойна, не вдигна температура - все едно нищо не се е случило. Аз съм много доволна
Днес я водих при доц. Маринова за последни насоки и приключихме с АБКМ. От април си е на обикновено мляко, давам извара, сирене, масло и всичко с нея е наред. Другия месец ще водя на контрола при кардиолог, но и там съм с хубави очаквания.
Капарирах си жилището вече и у дома текат огледи на сегашното, тъй като последно решихме да го продаваме.
Криси на морето беше страхлива, но все пак се отпусна на пясъка и запона да разучава лазейки. Батко ѝ взе 2 бронза от това състезание и си изкарахме супер. Пътуването също беше приятно, макар че бях сама с 2 деца. Тръгнах със сополиви и кашлящи малки човеци, но ги върнах здрави и без лекарства. Ами морският въздух си е за предпочитане. Тук я водих на басейн един следобед и тя много го хареса. Като я оставях да лази тя все към басейна отиваше, доближаваше и се опитваше боязливо да се върне във водата сама. Е, спираше на ръба почти, не набираше нужната смелост. Като я вкарам във водата тя се хилеше с глас, пляскаше с ръце и махаше с крачета все едно плува. Голям кеф. От морската вода ревеше и не се отпусна, но на басейна едно топване беше достатъчно.