Бонболини, това гадене е отврат. Аз предната бременност можех да ям само лимони, зелени кисели ябълки, зелени сини сливи...ии това беше първите 3 месеца, после малко разширих менюто.. От всичко друго ми се гадеше. По- добре беше като пия вода с лимон. Казват някои, че джинджифил помага, може да пробваш. А иначе апетит нямах до края и имах отвращение към всякакви храни. 9 месеца не влезнах в хранителен магазин, не отварях хладилника и почти не влизах в кухнята. С други думи, ти може да нямаш апетит, но бебето си взима от теб каквото му трябва. В коя седмица си? Дано скоро премине. Аз сега мисля да видя Вомитусхил да пробвам.
На мен също от 2- 3 дни ми се гади повечко, но засега поносимо и не повръщам. От 10 дена вече репродуктивната клиника и GP не могат да се разберат кой трябва да ми изпише прогестерон и клексан, и да ми назначи ранен ехограф...таа старата песен на нов глас. А нямам време сега часове наред да вися на телефона и да се разправям. В понеделник ще видя дали някой нещо е решил. То на мен Клексан в крайна сметка май не ми и трябва. Сега искат да го изпишат уж от 7 до 12 г.с 🤷♀️ Пия си метформина и аспирина и така.