Браво, Тери! Добре се развивате. Много голям ми се струва - 1200 гр. Вярно, че имаме месец и половина разлика, но моето сега е 300-400. Ти си към 27 седмица? Не ми се иска пак да се връщам назад, ама пак да кажа, че като загубих бебето 2018, в 26-та седмица беше 650 гр. Явно е било малко (малка).
Хемоглобинът ти не е лош. Желязото уж Сигридов казва да е над 20. Моето желязо беше 16 и нещо в 16-та седмица. Тогава 1 месец бях вече на железен хелат. Добавих билкова кръв. След 3 седмици желязото беше 13 и нещо. А хемоглобинът не беше мръднал - 101 и 102. Тогава от Тутракан изписаха Малтофер. Пих го 13 дни (до прегледа при Сигридов) по 80-90 капки, освен другите железни препарати. Сега акушерката на Сигридов изписа да пия билкова кръв 2*20 мл (аз пиех 2*10 мл, както пише на опаковката) и 2*1 ампула Тотема на ден, всичко разтворено в сок от лимон или цвекло, а другите железни препарати да спра. Честно казано, докато си пиех Малтофера, изпражненията ми (с извинение) бяха много черни. А сега от 2-3 дни като пия Тотема, днес вече бяха по-светли. От това заключавам, че сега желязото, което приемам, е по-малко. Но ще видим по изследванията. Спирам за няколко дни магнезия, докато дойде време да пусна контрола на желязото. Да видим дали се влияе, макар че си ги пия с отстояние и не би трябвало това да е причината. Добре, че нямам контракции уж още. Ама освен това ми изписаха и инжекции Б12, а то също влияе на желязото, така че се съмнявам за някаква кой знае каква промяна в желязото.
Отделно, в 19-та седмица (за първи път изследван по моя инициатива) белтъкът ми е 65. Акушерката на Сигридов каза, че е на граница. Аз тъкмо бях почнала да пия Прегнако да се подсиля, защото знам, че го искат към 70. Но почнах по 1/2 мерителна лъжичка, щото не ми харесва. А акушерката изписа да го пия 2*1 мерителна лъжица на ден. И като свърши, каза да си купя на Now Foods Protein Isolate - било по-поносимо на вкус.
От СУЕ не разбирам. А по принцип за Клексана трябват други изследвания. Аз пускам АПТТ, фибриноген, ПКК, д-димер (по доц. Русев). От Плевен добавят и INR. А пък някои, като проф. Паскалева следят и Анти-Ха. Ама аз това никога не съм пускала.