Аз също имах леко завишение на антитела след злополучната ми среща с един плъх, ако си спомняте (когато ние се изнесохме от къщата на свекърите, а плъхът си остана). Но тогава голям стрес преживях и със Селен ги оправих, след това не е имало проблем. Освен това поне по мое мнение ние не знаем реалната стойност на ТСХ каква би била в момента, в който спрем стимулации, хормони, притеснения, че не забременяваме, че сме забременяли. Аз лично за себе си смятам, че моето ТСХ ще си влезе само в норма, защото в началото преди да започнем сагата с Инвитрото моето ТСХ си беше 1.8
Та само като го спрем ще си покаже. Честно казано идеята да карам на режими от рода на безглутенов, без не знам си какво цял живот ми идва много по-стресираща от идеята да пия лекарство (знаете, че аз бях на всички тези режими, докато забременея).
Грейси, 2-3 дни не е достатъчно. Като ми падна драстично общия белтък, въпреки двойната доза Прегнако, д-р Мели ме разпита обстойно за храненето ми. Казах, че ям през ден нещо с протеин. Тя ми каза, че през ден не е достатъчно. Трябва всеки ден. И то си е въпрос на стимул, като знаеш, че го правиш за детето. У нас на всички се смени начина на хранене: всички сме на протеини основно. А зеленчуците са салата, плодовете десерт. И определено има ефект. Така че ядеш недостъчно протеини. Има едно приложение my fitness pal можеш да си вкарваш за една седмица всичко, което си изяла. Така ще осъзнаеш реално как се храниш. Аз по едно време започнах да качвам повече от обикновено, настроих си го да е с консумация на калории, така че да качвам по 2 кг на месец и видях, че прескачам тези калории заради празни бързи въглехидрати от храна, която уж мислех за здравословна.
Иначе сме при нашите все още. Ще се позабавим до зимата, докато се нанесем. Един майстор ни иска 4000 само за труд да боядиса и шпаклова (а то е шпакловано вече, ама не го кефило). Та ще боядисват роднини и ще се позабавим. Сигурно ноември някъде ще се нанесем. Аз и не искам от сега. Бебе, нова къща, ще ми дойдат много промени накуп. По-добре при нашите първите месеци, хем да им оставям бебето. Аз помощ не отказвам.