Благодаря, Гали.
Четох много негативни отзиви съвсем наскоро за Щерев - правилно си решила.
Под Виена Инвитро Център, д-р Георги Станулов ли се разбира? Веднъж бяхме на консултация при него, не ми вдъхна доверие и не се върнахме.
Преди 2-3 години, когато се чудехме по кой път да поемем, много бях чела за различни клиники. Ето за д-р Станулов бях останала с добро впечатление, но се разочаровах. За Афродита бях чела лоши отзиви. За моя доктор бях чела много положителни отзиви, но моя близка позната беше много разочарована от него. Те успяха в Плевен, аз пък от там съм разочарована. При моя доктор попаднах някакси неочаквано - следящият ме в родния град лекар много бързо ме уреди за инсеминация, а и се падна точно по време на ограниченията за инвитро и пътувания април миналата година. Т.е. за нас беше добро бързо решение - хем близо (не като София), хем и възможност за процедури. Иначе аз се бях разочаровала от брат му, за когото бях успяла да се вредя година по-рано. Но сега от моя доктор съм доволна - опитва се да направи всичко възможно. Дори сега с отлепването, май първоначално го бяха отписали, но направиха каквото можаха. То сигурно е и Божа работа да се закрепи и да остане там. Макар че е твърде рано за заключения, защото нищо не се знае какво може да стане следващите седмици.
Искам да ти кажа, Гали, че може и да има нещо вярно в добрите отзиви, но може и да е късмет как ще се развият нещата. За Адела също съм чела добри отзиви. Но не знам дали правят с донорска я. Разбира се, и за Надежда знам, че работят с ДЯ, но не знам какво ти е мнението за тях. Проучете клиниките обстойно и ви пожелавам много късмет! Този път да уцелите правилното място и бързо да се случат нещата!