Олеле, има раздвижване тук
Грайси, то не е само за това, по много въпроси докторите имат различни мнения. Аз на този етап се придържам към съветите на всички ви, тук. Чак на 23ти ми е прегледа при следящата АГ при която се записах. Там започват чак от 11та седмица и ще чакам до тогава, но бих искала с нея да обсъдя всички въпроси, които ме вълнуват. Да видя и на какво мнение е относно терапиите ми. Най-кофти ще е, ако сме на различни мнения, защото ще се налага да крия от нея 🤷♀️ Ще взема да се преместя в бременната тема. Много имам да чета и там от старите ви постове, но не знам, кога ще намеря време.
Павла, добре съм, получих си Пролутекс-а вчера и го започнах, спрях Дуфастона, така се разбрахме с доктор Шефкетова. Интересно е че чак след увеличаване на прогестерона започнаха сериозните болки в гърдите и бюста ми стана двоен. До преди това беше само загатнато, така че определено е бил в дефицит. Иначе нямам нито гадене, нито повръщане, за сметка на това обаче съм със страшен апетит
Лина, и аз видях групите във Фейсбук, да не се налага, но ги имам предвид, ако не намирам по аптеките. Имаше една жена, върти се името й в групите (няма да й пиша тук името, заради личните данни), та тя снабдява много от бременните с лекарства от Турция. Търсих я във Фейсбук и не можах да я открия, може би вече си е скрила профила от такива досадници, като мен. Но аз мисля, че от това печелят в крайна сметка. За сега имам всички медикаменти 🍀
Хелиантус, чаках да пишеш, но знам, че си ангажирана с малкото. Това е игра на нерви! Знам, че системата е много тромава, но чак такова безхаберие е ужасно! Най-вероятно е невъзможно, но няма ли начин да отидеш в лабораторията на репродуктивната клиника и там вече да се случват нещата с изследванията по-бързо, мисълта ми е да не чакаш онези да се сетят. Аз тук бях полудяла, че в клиниката не ми вдигаха телефона един ден, пък предполагам ти, как се чувстваш след толкова чакане...