Честита Нова 2022г, момичета мили! Нека е изпълнена с много здраве, щастливи мигове и сбъднати мечти!!! Да сме заобиколени от любимите си хора и късметът винаги да е с нас! Благодаря ви за покрепата, която ми давате и за това че ме мислите!
Днес сутринта се събудих и имах кафеникаво зацапване. В 5:30 сутрин си слагам утрогестана, та зацапването много ме притесни, защото беше смесено с утрогестан, беше малко повече като количество, и на цвят ръждиво-кафеникаво и ми се стори като все едно се случва най-лошото. След това намаля. Заради ендометриозата цикъла ми винаги е със подобно зацапване първия ден. Аз мислих и колкото и да бях за кръвен на 6.01 реших, че не мога да стоя в неведение. Това зацапване или беше имплантационно или пък единия ембрион се изхвърля от организма, знам ли и аз. Та отидох в Токуда на обяд и пуснах кръвен. Днес на 9ти ден ми е 113.6 🥰❤🥰❤🥰❤🥰 Честно казано, знаете че не смея да се зарадвам истински и спокойно... лежа, зацапването почти вече го няма. Ще пусна кръвен отново на 3.01. При всички положения се чувствам окрилена и по-спокойна, но само се моля, всичко да се развива добре!