Ето ме, до сега бях на тръни да ми се обадят...
Толкова сте прави момичета, че количеството е за сметка на качеството, благодаря ви за куража ❤
Вчера всички са се оплодили, едно е спряло развитие, днес имаме 7 ❤❤❤❤❤❤❤ Ембриолозите смятат, че са хубави! Обаче съм малко озадачена. Обсъждали са с др Шефкетова, как да процедират и практиката им е да замразят 2 на 3ти ден и останалите на 5ти, но не защото са с лошо качество. Обясниха ми, че имаме повече шанс тяка, защото понякога се правели комбинирани трансфери. Едно на 3ти и едно на 5ти. Аз за първи път чувам, но една приятелка ми обясни, че в Турция действали по същия начин. Защо обаче 🤔 Съгласих се, какво да правя, те са професионалисти и си разбират от работата. Лелееее, щях да се пръсна от притеснение докато чаках, сега ще ми се обадят чааааак във вторник, на 5ти ден, за да ми кажат, какво са направили. До тогава трябва да си намеря някакво хоби, за да издържа на напрежението, може да започна да пия
Грейси, да, само от единия яйчник. Силно се надявам този път да имаме повече от миналите пъти!