Да, Грейси. Вчера бях на преглед и док каза пункция в петък, Ф били около 14-15 само в дясно. Слизам аз от стола и тя ми гледа естрадиола и възкликва, че е много висок за тези Ф, беше 3600. Отново ме върна на стола, оглежда още доста време и реши да повика и другият доктор с който работят заедно. Прегледаха ме заедно, разглеждаха ми резултатите от хормоните, обсъждаха и дали в сряда или петък да бъде пункцията. Общо взето имало някои по-мънички и искала да изчака до петък, за да не ги изгубим. Обаче аз се притеснявам да не презреят, но не посмях да се обаждам неразбираща. Намалиха ми малко дозата на Пурегона и днес пак дадох хормони. Естрадиола ми вече е 5040 и чакам да ми се обадят по телефона, за да ми кажат дали днес ще слагам блок инжекцията и какво да правя. Свеж трансфер няма да има май, нали прогестерона трябваше да е до 1, а моя е 1.89 ng/ml.
Благодаря ти, Грейси за вниманието, ако не беше питала, нямаше да ви занимавам с моите терзания
Но, според вас има ли опасност да презреят до петък, като вчера най-големите бяха 18 и 17 мм.? Леле много ме е страх, дали ще има някое ембрионче този път
Протеина си го пия всеки ден, мисля, че вече се е натрупал в организма ми. Честно казано щом го започнах и тежестта ми намаля, чувствам се много добре като човек в стимулация.
Павла, същото го коментира и доктор Шефкетова, че колкото по-бавна е стимулацията, толкова по-голям шанс има да извадим яйцеклетки и то качествени. Всичко зависи и от ендометриозата дали ще бъдат качествени. Тази стимулация ми е най-бавната, започнах на 13.10, а пункцията ще е евентуално на 29.10. Дано имам твоя късмет, Павла