Грейси, в края на 7мия, началото на 8мия месец, започнах да съм всеки ден по болници, лежах пускаха ме и после пак. Та видях няколко жени, които месеци са изкарали в Шейново. На повечето положението им беше като твойто. Всеки път при ставане, нещата ставали зле. Къпане и такива неща определяха като екстри. Всеки път, като ставали нещата се влошавали. Много, често им носехме храната в леглото, защото е държавна болница, няма как индивидуално обслужване. Само и само да не стават. С мъжа ти сте се гледали толкова време, Дай Боже цял живот да се гледате... има телефони. Най-важното в момента е да лежиш а не само това, само толкова минутки и тн. Не обичам назиданието, не мисля, че е конструктивно. Толкова много изстрада, доста от това, през което аз съм минала видях в твоите разкази.Много ама много се надявам за теб и твоето бебче! Пиша всичко с много обич и грижа, така както бих го казала и на дъщеря си, ако някога не дай Боже има нужда. Няма как тонът ми да бъде просто информативен. Дицинона е за спиране на кървенето (когато е червено). Лежи, ставай при изключителна нужда. Ако трябва мъжа ти ще ти донесе сух шампоан, някоя санитарка дайте й 5-10 лв и ще качи нещата. С храната по същия начин. Може да идва и да ти носи за ден -два напред. Тези , жени ядяха в леглото. Едната девойка беше от Хасково. Лежеше месеци. Постоянно беше на системи. Но сега си пишем и има здраво бебеце.
Лейди, Тери ти е написла. АБ профилактично не е добра идея.Ставакт резистентни бактериите и после е ходене по мъките.