Хахаха, Териии. В действителност съм позитивна към действията и плановете си, но към хората съм доста негативно настроена. Затова и тук ми е по-лесно, че няма директен контакт и не се познаваме лично.
Лейди, гледала съм ги и преди тези тестове, но наличност ли не намерих тогава, друго ли беше - не помня, но не купих. Мисля, че и с обикновен ще стане ясно навреме. Идеята е преди ремонта да съм наясно колко стаи ще идат за деца, защото 2 бебета и един 8-9 годишен в една стая е твърде много. От там според мебелите ще се определят контакти и т.н. Тоест от самото начало ще ми е добра информация това, но и седмица по-късно да разбера няма да е драма чак. Що се отнася до позитивността - от месеци планирам този зет, а също така от месеци планирам 1 детска стая с 2 легла. Едва сега се усетих, че може и да се наложи детските легла да са 3, а аз не обичам двуетажните и отиваме на вариант спалнята да стане детска, а ние да спим в хола на диван. Та само заради това ми се ще да знам навреме. Ако резултатът е положителен ще съм щастлива, а ако е отрицателен няма да страдам, защото все пак имам 2 дечица у дома си и те ме радват достатъчно, за да не си залагам третото дете като фикс идея. Та чисто практично искам да знам по-навреме.