Минах на преглед. 1 фоликул в дясно 17, в ляво не го гледахме, че беше по-малък, а водещ ни е големият. В понеделник пак, вероятно ще таймират овулация тогава. Лигавица 8 мм, взеха ми микробиология и цитонамазка. Животът е прекрасен, но само ако не контактувам с лица извън основният ми кръг. Маги, колкото и да не чете такива неща човек, то накрая се сблъсква челно с тях. Ударът е катастрофален. Та напоследък дори не мога да спя добре от подобни изпълнения на живо. Един продава сертификати, а друг ми пуска клипчета с магнити, които се лепят на рамото на ваксиниран и ми включва приложение на телефона, което засичало номера на чипа от ваксината. Мъчно ми е, тежко ми е. Тези хора имат деца, които отглеждат и възпитават, но в същото време в прав текст ми казват, че аз до няколко месеца ше умра от ваксината заради новият световен ред. Маймунското ДНК щяло да ме убие. Не сметнах за нужно да обяснявам, но това ме товари психически безкрайно много. Децата са още деца и имат шанс да не се превърнат в родителите си, но не биха разбрали недоумението ми и това, че съм на кантар да се обърна към социалните. Само дето социалните не гледат тия неща, а основно материалните възможности. Хора, които вечерят кренвирши ми обясняват как няма да се ваксинират, защото не знаят акво има във ваксината. Не че ако знаеха щяха да разберат нещо от състава де...