Здравейте
Грейси, много си внимателна, да, вчера беше консултацията. След опита миналия месец бях загубила всякакви надежди, всичките си сили бях впрегнала и много се разочаровах от резултата. За това и не влизах да пиша тук.
Доктор Шефкетова беше много мила и внимателна, обясних през какво сме минали, разказах историята ни, а тя разпита подробно за здравословното ни състояние. На прегледа се видя само един фоликул 18 мм. в десния яйчник и няколко малки. Без да бърза, без да ме претупва, зададох всичките си въпроси. Предложи ми да направим цветна снимка на тръбите, защото моята е от 2018, а при ендометриозата има много сраствания. Тръбите не играят роля при инвитрото, но тя иска да прецени състоянието им, заради аборта миналата година и биохимичната. След това ще направим и ендометриална биопсия, не съм правила никога такава. Плана е да бъдат юли едната процедура, другата август и ако всичко е наред септември стимулация. Обясни ми, че те не предписват толкова високи дози лекарства при стимулация (много ме вълнуваше този въпрос. Мнението й относно двете изследвания е продиктувано от това, че иска да бъде сигурна преди следващ опит, че няма проблем, защото всичко се пишело на наш гръб и здравословно и емоционално. Та така, хареса ми, лошото е, че само аз влязох, заради ковид мерките не допускат половинките.
Момиче Ф, да, вярваме в тези неща. Обиколили сме църкви, манастири, чудодейни и Святи места. Бяха ни казали за един поп, който чете молитва против нечисти сили и магии, но още не сме отишли. Не сме ходили да ни гледат и май съжалявам. Преди време мислих да ходя на ходжа, но нещата се размиха във времето.
Лято, идва август 🥰 Мъничко остана! Как си?