Lady01, не препоръчвам Тимева.
В предвид, че ни бе препоръчана от общ познат съм силно разочарована.
Не помня на колко години си, но вероятността да те натискат за ДЯ е огромна. В което няма нищо лошо, ако целта им е да ви направят щастливи родители, а не спонсори на болницата...
Ще кажа само, че една година дебнехме Я имах около 3-4- атрални в единият. Оперираният от ендото я имаше, я нямаше.
На нея все и бяха малко и така малко преди да мине година и да загубя фонда се реши на стимулация, но след противозачатъчни, а аз винаги вдигам ФСХ след месеца на противозачатъчни.Бях на конски дози и на вторият преглед, заключи, че не растат и ми спря опита. На следващият месец се сдобих по нейните думи с "перфектен фоликул" (задържан) за пункция ....с такава гордост го каза...
Така следваха пак месеци на противозачатъчни да чакаме да се изчисти, накрая се наложи да го пунктират. Не пожела повече да прави опити с моя Я. Уж трябваше да чакам месеци, до година за донор, но още на следващата седмица започнаха да ми звънят, че имало подходящ за мен. Първият месец отказах, на вторият пак ми се обадиха, че има подходящ и се съгласих... Единственото което исках е да не с тъмна кожа и кръвната група да е моята ... до пункцията увъртаха и не ми казаха кръвната група е не беше моята... Оплодиха Я ( само 6 на фона като чета по колко даряват донорите ...15-20..., а платихме около 10 000лв всички Я да са за нас...) със замразен материал на ММ. Това сега го отчитам като съществена грешка, защото в последствие обвиниха "него" за неуспеха ни, а уж спермограмата му беше наред.
Координаторката ми пожела бързо възстановяване и когато съм се съвземела ще ме очакват за нов опит... не пожелаха да ми запишат час за коментар, а само ако сме се решили на нов опит...
За подготовката на трансферите два на брой ( от 6-те ДЯ две "хубави" ембриончета и две "стават") какво да кажа... , ако бях забременяла щеше да е чудо...
За съжаление ендометриозата е коварна гад.... изчерпва ни резерва, а това е нещото което няма как да се излекува....
Това което мога да кажа по въпроса с лекарите. Свалям шапка на лекарят на Zlateto ♡ бори се за всяка Я .