Лейди, наистина докторът трябва да те познава вече и затова да е преценил такива дози. Аз на тази последната стимулация, която и ми е първа силна стимулация (преди това съм била на фемара и малко менопур), бях първо от 2-ри до 6-ти ден вкл. на 300 ед. Пурегон. После още 3 дни на 300 ед. Менопур, същевременно и Цитротид. На 9-ти ден Овитрел (не съм си отбелязала 5000 ед. или 7500 ед., но нямаше 10 000 ед.) и на 11-ти ден пункция. Явно бързо са реагирали яйчниците ми. Май не съм имала хиперстимулация, защото на 9-ти ден естрадиолът е бил 3738. При мен сега също бяха 15 фоликула, от които 14 яйцеклетки, както при теб, предишната стимулация. Дано и сега да направиш пак поне толкова!
А пък иначе ако си ядеш протеини (месо, млечни продукти), може да нямаш нужда специално от извара. Но нищо не пречи да си я ядеш, ако ти харесва. Аз нямах подуване, поне не съм го почувствала. Видимо в областта на матката бях леко по-заоблена към средата на цикъла в сравнение с нормален цикъл. Възможно е да е било от яйчниците и евентуално от по-голяма лигавица на матката.
Успех, Лейди!