Лейди, дано всичко е наред. Предполагам няма причина кистата да не се е изчистила. Остава само въпросът с противозачатъчните. Питай тази лекарка дали може да ги пиеш още малко - поне само за информация. Иначе е добре с твоя доктор да обсъдиш как ще процедирате за стимулацията. Знам, че зависи от състоянието на яйчниците. В клиниката, в която съм, без докторът да е видял на 2-ри ден + хормони, няма как да се започне, колкото до къс протокол. Ако отсъства, се отлага. То дори и да започнеш, нали инжекциите се дават от клиниката - трябва да се види кои дни ще работи, сестра да ти обясни как и кога да слагаш. Може в София по друг начин да се процедира, но поне от моя опит без доктор е абсурд нещо да се прави. Пък и ти не знаеш кога ще ти дойде, може да са 2 дни, след като си спряла Регулона, както е при мен.
Сметки, сметки - но това е животът. По принцип е хубаво да имаме план, защото иначе се носим безтегловно и съвсем се оставяме на шанса. То иначе пак си е шанс, но поне каквото зависи от нас, да сме го направили. Тери вярва, че е случайност, че е забременяла. Аз - не. Защото фактът, че мъжът й е положил усилия дълго време старателно да пие добавки, е довел до подобряване на неговите показатели. Тя е била след стимулация и е имала някакви остатъчни хормони. Нещата просто са се наредели благоприятно за тях, но с техни усилия дори без да го съзнават. Така че всяка крушка си има опашка.
Успех, Лейди!