Добро утро , момичета! Не съм влизала отдавна и като прочетох всички прекрасни новини назад ,,се зарадвах много!
Както и ми стана мъчно за неуспехите и пожелавам те да са били временни спънки към мечтаното бебе и скоро всички с големи кореми !
Аз съм сред опитващите все още, нооо от началото на годината имам бледи черти на тестовете, което си е успех след сложното и нелепо 2ро ин витро от преди доста време. Дълго време не ми беше добре, гърлото ми се подауваше от разни храни и просто се отказах(временно) докато се възстановя. Миналата пролет останах повече в къщи и проспах карантината заради Овабууст( мнооого ме приспива), но направих един добър курс, после цяло лято пих алое( след процедурата ми се усложниха нещата с ендометриозата и като го пия ми е по-добре). Есента беше много тегава в работата , а цялата година с други проблеми и хич не стигнахме да си използваме заповедта - чувствах се много зле , но от фонда ми казаха, че не я губя- само да си занеса нов АМХ и да върна старата, което ме успокои малко).
Та съсредоточих се в работата, имахме временни работнички даже и как се опазихме... Божа работа. Те с малки деца, от чужбина долетя друга колежка- беше шантаво и стресиращо.
От Коледа насам се успокоих и даже примирих, че вероятно и цикъла скоро ще ми спре..беше много къс предните месеци..но все пак си ползвах едни етерични масла, мазах с прогестеронов крем и ползвахме преферт- други медикаменти не. Но се бях отказала вътрешно.
И хоп - Януари бледа черта, но цикъла дойде. Дясната ми тръба е запушена (2018 лапаро) и реших, че пропускаме после. Февруари пак бледа черта , леки спазми в центъра на корема и цикъл - казах си, че явно става нещо вече, но пък 3ти месец ще е откъм запушената тръба и сигурно няма да стане нищо- не усещах нищо и бях много спокойна. Обаче - кръвен положителен 30, както и утринен бледа черта , но за съжаление не се пазих и разбрах късно( много безсимптомно беше)- движех се много през деня и изобщо нищо не усещах ( предния ден шуърчек беше категорично отрицателен, а престо показа след 2 дни доста добра, но бледа черта същата сутрин). Получих силни спазми въпросната вечер и всъщност цяла седмица ме държа. За съжаление бях достатъчно тъпа да не отида при първите болки( неделя късно вечерта) на лекар. Сега се обвинявам, че можело е да бъдат спасени нещата..както и да е... казах си, край сега 4ти месец не може пак, ще мине време.. и незнам..пак бледа черта , но бързо дойде този път цикъла.
През периода ходих 2 пъти , миналото лято след курса с алое и овабууст-15 мм уж ендометриоза киста, беше изчезнала и сега като се случи това с тестовете.
След положителния тест си пуснах друг след 2 дни и беше тръгнало да пада- от 30 беше станало на 27 някъде. Повече не съм се изследвала , защото само на едната ми ръка вената е ок и вече ме боли от време на време от предните години с много изследвания и проследяване на хормони. Тсх от 1 е 1,80 , та и там имам да ходя на преглед.
Извинявам се за дългия пост, много време мина
Надявам се скоро пак да се получи, но тази път да успея да взема мерки навреме