Галина, тези тестове са отрицателни, независимо, че този от 11-ти изглежда малко по-наситен. Стойностите на LH в кръвта варират и когато са ниски, а и може да зависи от концентрацията в урината. Когато тестът е положителен, втората черта е минимум толкова червена и дебела, колкото контролната, а даже може и да е по-червена и по-дебела. Несъмнено ще разбереш, когато се случи. Според мен, продължавай с тестовете. Дори да свърши една опаковка, купи си друга и продължи, докато не видиш положителен тест. Може да видиш 2 поредни дни положителен. Обикновено се смята, че вторият ден е била овулацията. По принцип тестовете се правят до отрицателен след положителния. Следиш ли базална температура? Разбира се, ако с тестове и БТ не стане, по-сигурно е на фоликуметрия - по-скъпо от другите видове следене, но по-сигурно. Моята овулация е варирала - 12 ден, 16-ти ден, 14- ден, 13-ти, 15-ти, 17-ти, веднъж беше към 20-ти, откакто се следя. Лутеалната фаза и при мен е 16 дни.
Малко остана до моя преглед, дано всичко е наред. Симтомите ми продължават. А какво означава кървене от носа? Не тече, а е в секрета от носа, като се избърша. Рядко ми се случва и е съвсем малко. Но днес беше повече.