Gali, много съжалявам, че не се е развил ембрионът. Пожелавам ти следващия път да е успешен. Колкото и клиширано да звучи, остава ни само надеждата за следващия път.
Вчера бях 5 г.с и 5 дни. Не знам кое е по-добре - да се вижда нещо вътре в сака, но да не се чува сърдечен ритъм, или да не се вижда и чува нищо. Това беше при мен. Аз лично с очите си видях, че нищо не се вижда в сака - или не разбирам, или техниката не е толкова прецизна. Не го питах настоятелно неща, чаках да чуя той какво ще каже, а той каза, че не чува сърдечна дейност. Не е споменавал дали визуализира нещо вътре. Аз вметнах, че в Тутракан ме викат на 24.02., за да е сигурно дали ще се чуе нещо. И той малко се подсмихна - един вид все едно казваше, че един вид, че дотогава със сигурност ще се знае ако няма сърдечен ритъм, и че то сега би трябвало вече да има. До последно се надявах, но снощи четох за кухо яйце и едвам съм заспала. Разбирам, че симтомите си продължават известно време, дори да няма ембрион. А аз вчера имах доста замайване сутринта, едвам се движех вкъщи. Сега остава само да чакам до сряда и нямам надежда.