Лято, и на мен много добре ми изглежда разпределението апартамента, пожелавам бързо да се случат нещата и скоро да си живеете там щастливо с още едно бебе.
Аз много се бях навила за ЕБХ, ноо сега изобщо не ми се занимава, та Борис тежи вече 6.6 кг, как да го държа по 100 пъти на ден над нещо си, не става тежи ми, мързи ме и не ми се занимава и с това.
Той пак имаше температура цял ден вчера и през нощта преди това от ваксините, тази нощ нямаше, но яде цяла нощ на 2 часа и пак не спа спокойно, съответно и аз не спах хич 2 нощи ии 🥴
Около нас за съжаление не намирам библиотека да пробвам раници за бебеносене , а се оглеждам вече , още ни е удобен и слинга , но ми се струва, че като натежи още малко ще е по- добре с раница. Харесала съм Лени, но не знам дали реално ще са ми удобни.
В понеделник бяхме на преглед при доктор по метаболитните заболявания и при диетолога ( обичам я тази жена, без нея не знам какво щях да правя, огромна подкрепа ми е и е прекрасна) много са доволни как се развива, даже в някои неща е по- напреднал за възрастта си. Бях се много сдухала, защото прочетох един коментар в българската група за деца с фенилкетонурия - една жена казваше, че гледала на детето си като на дете с проблеми с обучението и умственото развитие и беше питала дали и другите родители така гледат и много бяха отговорили "Да", което... Лекарите тук за пореден път ме увериха, че такова нещо няма и ако нивата на фенилаланин се поддържат в норма детето няма никакви проблеми, в това отношение Борис е много добре, даже е на много малко от специалното мляко, всички са очудени от него и ще се окаже вероятно, че е с по- леката форма. Разказаха ми как на скоро имало проучване в Лондон с 30 човека със ФКУ и 30 контролна група и се оказало, че тези със ФКУ имат повече дипломи и се справят по- добре в училище, университет и т.н. и се предполага, че е заради дисциплината покрай диетата. Успокоиха ме доста. Аз съм толкова влюбена в този Борис, че всеки ден благодаря на Господ за това щастие.