Тери, ако правилно го разбирам това е същото дето съм правила с Васил, но след 6 месец. След сън само де.
Маги, раницата става и за гръб, но аз сама не мога да я слагам по този начин, а и когато я нося отпред си говорим и се кикотим с нея. На гръб бих се притеснявала постоянно дали е добре и какво прави, но иначе според производителя може да се носи на гръб бебето след определена възраст. Предполагам, че ще е по-лесно, но тогава обикновената раница ще трябва да мине пред мен, което също е неудобно.
Сандали винаги взимам със закрити пръсти и до днес на Васил, но момичешките са доста по-ограничени. Там са повече красиви, отколкото функционални и здрави. Не че съм пробвала де, но според това, което виждам върху крачетата на приятелски деца и по магазините съм с това впечатление. Неговият крак е широк и обувки всякакви взимам следобед, защото тогава крачето е уморено и по-подпухнало. Това ми дава сигурност, че няма да стиска или убива по-късно. По възможност му търся с велкро и на петичката, за да имат възможност за отпускане или стягане допълнително, но не винаги взимам такива. Но с момиченцето ще е по-трудно. Все пак каквато и да е обувка държа да се пробва задължително и минавам поне през няколко магазина преди да взема нещо. На Васил като бебе взимах капчица, но те вече мяй нямат собствено производство. Бях намерила един магазин с разпродажба на капчица - естествена кожа, доста удобни. Меки отпред, стабилни на глезен и петичка и с единични номера от модел. То беше едно малко закътано магазинче в квартала и близо година само от там му взимах, а сега вече взимам каквото изобщо му стане. Има наистина широк крак и е трудно да му намеря обувки.