Нашата баня има печка ,много е удобно,но има и прозорец.Изобщо ми е готино вече в баня без прозорец.В столчето ще я слагам,да не се джаска много много.
Значи,моят човек отказа донорски Я ,днес се обадих при Александров и там ще ги дам.Другата седмица ще отида да говоря с него,ще ме прегледа и ще решим какво и как .
Ох пък баща ми горкия хич го няма с цветовете.Едно ми обяснява,друго се оказва .Един ден ми звъни и ми вика "Взех ти една кафява дамска чанта,от плат е един такъв промазан,с две дръжки от кожа къси".Какво да видя ,всъщност това е пътен сак и е светло бежов .Карай вика,все е чанта
Да ви кажа ,ако имате стари вещи,но годни за употреба питайте в църквите ,за да не ги хвърляте.Чудихме се какво да правим със спалня,гардероб ,секция ,малка масичка и два стола от апартамента,понеже купувачката не ги иска .И се свързах с отец Георги ,ръководи Християнска общност за зависимости.Доста говорихме и когато имаме ненужна посуда ,мебели,дрехи,килими и т.н.ще им даваме.Даже те идват да си ги вземат.Във всеки град сигурно има различни организации ,а това не са откровени боклуци.Стари но здрави мебели са,които нямаме къде да сложим.