Усмихната рожденичка с прекрасна торта. Желая ѝ безгрижно детство и здраве.
Започнах да пия геритамин за косопада, май се подобрява вече, но някой може ли да каже колко време се пият витамините за след раждане? Не тези за кърмачки, а само за след раждане. Онзи ден ходих с Васил на катерене и аз се включих с още 2 майки на деца от отбора, но чак вчера вечерта ме тресна страшна мускулна треска. Но съм доволна от тренировката, а децата много ни се радваха и искаха състезание майки срещу деца да правим. Треньорката каза, че може, но по диктовка, защото иначе няма да е равностойно. Решихме всяка събота да катерим с децата. За 1 час усетих всички мускули къде са точно - ръце, крака, корем, гръб, кръст - няма ненатоварен мускул от пръстите на краката до пръстите на ръцете.
Миналата седмица през почивните дни Криси не спа много и беше нервна, тази седмица се повтори. Май свикна да сме си само двете и другите ѝ вдигат шум, та тя се буди на 30 минути в тези дни. Засега реших да не вадя другият кош, в този бебешкия е по-завет, а и тя няма напъни да сяда все още. Днес я гушках малко повече и съответно тя малко повече повръща. Стана ми тъжно, че не мога да ѝ се нарадвам хубаво заради това връщане на храна постоянно. Въпреки, че когато не я тормозя тя не връща нищо, а само плюнките мокрят дрешките ѝ, но пък само да я гушна за малко и веднага връща храна. Ама толкова да не я гушкам съвсем пък ми е тъпо, имам чувтсвото, че не ѝ обръщам внимание така и я пипам само за хранене и смяна на пелени, къпане, преобличане и преместване от едно на друго място. В същото време и Васил вчера се обиди, че напоследък уж сме заедно, не правим заедно нищо. Викаше ме да гледаме заедно детски, а аз бях "чакай да я нахраня, чакай да я преобуя, чакай да я приспя, чакай да оправя прането..." Накрая бях и гладна, но отложих и отидох да погледаме заедно детски за половин час, но през цялото време си мислех какво не съм свършила. Оказа се, че не съм измила шишетата.