Как сте момичета и бебета? Аз съм на път да откача, при нас от месец и нещо времето е ужасно- много силни ветрове, дъждове, излизаме сигурно веднъж, два пъти седмично за по- малко и е ужасно. Не го помня да е било така през Май досега, миналата година със сигурност през Май вече си беше лято и беше много хубаво. Борис ще забрави какво е да си в количката, напоследък като излизаме спи там за малко и започва рев да го взема, та днес поръчах яке за бебеносене и се надявам това да подпомогне по- честото ни излизане и по- дългото. Уж го дават да се оправя най- сетне към края на седмицата времето, а дано! Борко ме побърка снощи, будеше се с рев, което никога не се случва, и искаше да яде на два часа, не знам какво беше това чудо, спахме много зле. Сега си отспива. При тези, които е имало косопад след раждането колко време продължи? При мен е ужас, падат ми цели кичури, имам чувството, че ще остана без коса скоро, а аз имам много. Утре ще я подстригвам, че е станала много дълга и някой ще се спъне и обеси на космите , които ръся навсякъде.