Мише, опитът беше, защото съм давала месото и грах, а и нали пуснах изследвания за алергия и на двамата и там излезе, че нямат към нищо. Но алерголога ме предупреди, че алергиите имат много пътища и те изследват по-тежките алергии само, така че тя да си продължи диетата. Говорихме, че просто мога по-спокойно да я захранвам, защото мен това доста ме притесняваше. Начетох се, и се наслушах на разни истории, че децата с АБКМ много често правят тежки алергии и към соя, яйца, дерматит и др. А тя няма нищо от тези. Козметиката ѝ е бочко изцяло от раждането и кожата ѝ е хубава и мека без обриви, въпреки че за това и личната, и доцентката бяха на едно мнение да не рискувам. То нямаше да пускам това изследване ако баткото не беше се обринал 2 пъти вече - веднъж лятото и веднъж зимата. И все още не знаем от какво, но мислехме, че е от преяждане с кайсии/мандарини. Обаче се оказа, че няма как да е така. Всъщност бях забравила вече, но имах препоръка за дерматолог при него. Ама ще изчакам ако има пак обрив и тогава, че сега да го водя за нещо от миналата година е тъпо. Но реших като водя него поне и тя да мине, че да ми е спокойно захранването. Това беше още февруари като съм с ясното съзнание, че деца под 3 годишна възраст не се тестват за алергия, защото там нещата се изменят. Но действително грах ѝ бях давала в началото на април още, а телешко към средата и на прегледа беше минало достатъчно време, за да ги спомена като въведени без проблем храни, за които имам и кръвен тест като допълнение. Обаче сега ме е яд, че май пак ще ми отложат ваксините, а това не ми е ок вече.