Слънце, ти си знаеш, но ние нямаме абсолютно никого тук, а освен майка на 3500км, нямаме абсолютно никой никъде. Майка ти да е жива и здрава, точно след няколко месеца ще можеш да ѝ оставяш Зори за няколко дни. Тя ще си взима отпуска, ще се пенсионира и тн. Аз забременях с Борис 10-12 кг по- малко, отколкото забременях със Симеон. Сега ми е доста некомфортно, че са пак на килограмите, на които бях преди Сими, но нищо, пак ще отслабна.
Идеята ми е, че ако искате две деца, ужасно бързо ще си намерите нова зона на комфорт. Понякога като се изпънем и като си пием пиенето, а малките се занимават заедно си говорим, че добре, че са две, за да изпием по едно на спокойствие. Аз обичам да правя децата част от нашия живот, а не да създам нов. Тоест ходим на бар, ресторант, почивки и всичко, но с децата и единствено се съобразявам с режимите им. Толкова много сме ходили с мъжа ми, че искаме спокойствие, море и слънце, ако може малкото ни приятели да споделят нашето време, че и пространство и децата да са щастливи.
Обмислете добре. Другото е, че законът те пази и до 6г на децата можеш да не даваш нощни смени. Пари ще намериш начин да изкарваш.
Тери, свали за малко панталона вкъщи. Това ти го казвам като лъв, който работи от 15 годишна и който обича да контролира всичко. До скоро ако се давех и някой ми подадеше ръка, сигурно бих му казала да си продължи и че ще оправя. Остави Мишо да бъде малко ербап. Ти си гледай това, което искаш- деца, работа, кариера, но не всичко едновременно, а по приоритети, а той ще намери начин да ви донесе спокойствие. Стигнах до това заключение за себе си след бягане по лекари, процедури, работа, грижа за всички, учене и тн и това едновременно. Не съм работила от 4г почти. Не по-малко феминистко или проява на сила е да си кажеш, че искаш да изпълняваш функцията си на майка и жена.
А за секса- от кога ти го повтарям, че служи и за размножаване
Аз исках да съм с породени, защото и аз не мога да си представя бебешорски неща отново и отново. Ако не беше станал Борис до 1-2г, нямаше да продължавамме с опитите.