Ехеее, Лина, ма той Дани добре си хапва. Но пък и по-глемичък върви. Криската яде сутрин една супена лъжица каша (само тапиока харесва и все още друга не иска) с 2 лъжички мляко от нейното и 60 мл вода плюс половин плодово пюре. Не знам колко грама е, но се събира в бурканче 190 гр. тази смес. Следобед същото с другата част от пюрето. На обед хапва едно месно или зеленчуково пюре от 190 гр, а мляко пие 2 пъти на ден, но в различно време. Понякога спи до 8-9 сутрин и я почвам направо с кашата, а ако стане рано първото е мляко. Само последното хранене е задължително мляко. Така и не се оправя с това лазене тя, а за опити за седене сама изобщо и не ѝ е минавало през ума май. Все така спяща е и на всеки 2 часа заспива за час-два. Само привечер я оставям насила да будува пълни 3 часа, че я къпя по това време и докато я намажа, облека става време за хранене отново, но тя не одобрява това и го демонстрира с рев и сърдити муцки.
Личната искаше да повторя изследването още същия ден, но нямаше как, че е мазана. И понеже казах най-рано петък, че ще се пробвам за урина тя каза да включа антибиотик още от сега, за да спре температурата. Ама температура вече няма и у дома решихме да не даваме нищо докато тя се чувства добре или докато не излязат резултатите. Иначе каза леко зачервено гърло и едно уше, макар че аз не съм забелязала да се оплаква от уши.
Предишният педиатър на Васил лекуваше основно хомеопатично докато не се влоши много и стигнем до болница. Накрая ходех колкото да видя дали не е стигнало към гърдичките и да има усложнения, а си го лекувах аз както намеря за добре. Сегашната ми изписва антибиотик за втори път за Криси, но аз нито веднъж не го дадох. Обаче тук нещата са така - записваш при този, който те приеме за пациент и нямаш много избор. А иначе антибиотиците ги купувам за всеки случай, но досега не се е налагало да прибягна до тях.