Воистина воскресе!
Честит имен ден на Борисовците, момичета. Да са ви здрави, игриви, щури и щастливи дечицата.
Аз тъкмо се разколебах да пускам втора урина, отварям форума и... ще пусна, макар че не вярвам да е много по-различно. Виждам ѝ очетата как са подути и подпухнали, а понякога и доста зачервени сякаш е ревала дълго.
Хелиантус, да. Само това е завишено на кръвта и затова снимах директно от този показател, за да се видят на една снимка всички неща извън норма. Аз почнах да я тъпча с вода директно от бутилка без биберон. Тя се чеше венците на гърлото, а аз излизам по малко и като преглътне отново. С биберон като е бута с езиче и не иска да вкуси.
Днес ѝ дадох грис халва да хапне, но то и канела имало в пюрето и тя отказа. Смесих с каша - отказа. Направих каша и намачках банан - отказа. Направих мляко - изпи 30 мл и почна да бута с езиче. Е, от всичко хапна по няколко лъжички и все пак май я нахраних. Имаше и температура 38.5, но спадна и сега спи. Иначе си е жизнена, игрива и разговорлива дори. Беше навън днес, но сега реших да останем с нея у дома, за да поседи голичка, че навън духа вятър на моменти със силни пориви и трябва да е облечена, а с тая температура не ми се иска да я обличам. То тънки дрешки с къс ръкав, но друго си е голи крачета у дома. Чудя се докато пробият тия зъбета дали да не спра новите храни, че и без това минава на преходно ляко от утре, а от другата семдица правим опит за млечни вече. Иначе глутена мина без проблеми и сега с кеф смуче коричка хляб и мляска много сладко. Ако млечните минат без проблем ще има ваксини и за нея скоро, но ме е яд че пропуснах ротавирусната.
Редакция: Маги, честит рожден ден и на мъжът ти, да е здрав и винаги до вас.
Аз мисля, че точно стерилна урина ѝ взех. Дупето е мито предната вечер на къпане и без мазане с нищо. Сутринта отново е измита само с вода и без сапун, без мазане и хубаво подсушена, след което е сложен колектора. Колектора колкото и да замърсява чак еритроцити да вкара в урината не вярвам. Бактерия може, но другото едва ли. Мислех си да взема даже 2 урини в 2 лаборатории иначе. Една от гърне и една от колектор.