Благодаря, Слънчицето.
На моя позната пък синът ѝ заби кроше по време на сън и тя ходи бая време с насинени очи.
Криската определено не се чувства добре. Тя дето спи по много, ама днес съвсем пък предимно спи. Сутринта закуси, поигра малко в креватчето и я преместих в бънджито докато измия шишетата, а докато се върна тя спеше в него. Преместих я в кошарата и си поспа до 10 и 30. Опитах да я нахраня, но тя не възприемаше с желание и на половината хранене прекратих това занимание. Поиграх 15 минути с нея на леглото, сложих я да се опитва да лази на земята за още десетина минути и при опит пак да я сложа в бънджито тя се разрева. Гушнах я, а тя взе пак да се оспива в мен и я оставих в леглото с биберон. В 11 и 30 вече спеше и се събуди чак в 15 часа. Хапна тоя път, поигра по-жизнено и преди час пак заспа. Определено сънят ѝ помогна да изглежда по-добре, но за да ѝ се спи толкова не мога да си представя какви са тия болки. Така преди пункция когато се бях запекла и 2 дни след пункция докато се оправя и аз заспивах от болки и невъзможност да търпя нищо. Много е изтощително да не спира да боли с дни и ми е много мъчно за нея. Вчера и тази сутрин беше по-ревлива, но след последото будене вече се усмихваше, та се надявам поне малко да я е отпуснало. Замислям се да дам нурофенче ако е пак така изтощена преди сън довечера.