Личната изписа Сумамед ,но каза да го почвам ако станат пет дни с температура,което ми звучи супер.
Вярвате ли ми ,че онзи ден ми идеше да плача и аз,но нямам право.Тя трябва да знае,че аз съм й опора ,усмихвах се цял ден ,за да се чувства спокойна.
До 38,2 и 3 не давам нищо,над това вече почвам,иначе я оставих по боди ,цялата вреше просто.
О милия,Павла при теб ли спи или отделно като е болен?И Зори плаче и скимти на сън сега,но много ме търси вечер.
Кукапетъл,виж в e lactancia кое е съвместимо с кърменето,много полезен сайт е.Дано й минава бързо ,че гадна работа.Иначе да,кърмейки й даваш анти тела.Инхалатори има в аптеките,аз съм пръскала Стеримар и след малко дърпам с аспиратора,но хрема имаше веднъж лятото за два дни.
Лято,Зори гълъби,чайки и гарги обожава,водим я често в зоопарка,там има един голям гьол с пернати и пеликани и лебеди и всичко .Може да ги гледа един час сигурно .В началото и тя забиваше нос в матрака,изчаквах да видя какво ще стане и сама се надигаше и си обръщаше главата.