Момичета, толкова нямам време тези дни, че едвам успявам да ви изчета.
Борис се поуспокои, поне през деня, но всяка вечер е супер нервен и превъзбуден между 22 и 2 и явно просто трябва да се примиря, че няма да се спи преди 2, лошото е че не мога да го и успокоя, май е бил гладен, на мен кърмата ми намаля много, защото като му беше кофти периода беше на по- висока доза АМ, а аз сама с него ревящ нямах време да се цедя винаги, сега се боря да възстановя количества, но засега не се получава. Много ми е мъчно, не искам да спирам да кърмя, дано успея. Не мисля, че има колики вече..., но е много лаком, а аз вечер забелязах, че по- нямам кърма, само като го сложа на гърда и започва истеричен рев, това само вечер при храненето към 22-23 ...дохранвам го със замразена, но нямам безкрайно много, пия часове, цедя когато мога...Иначе расте човечета, усмихва се като му говориш, много ми е сладък 🥰
Кукапетъл, благодаря!
Павла, много кофти, дано ти се размине операцията и да се пооправи ръката.
Руси, радвам се, че сте по- добре!
Маги, хубаво е, че и вие сте се оправили. Успех утре на работа, сигурно не е лесно да се върне човек след толкова време. Аз вече не работя от година, не знам как ще е
Лина, как сте с Дани?
Ние днес ходихме да гласуваме , в друг град, имаше опашка от сигурно над 300 човека, натъпкани като сардини едни до други и всички без маски, само обърнахме колата и си тръгнахме, няма как да се наврем там с детето и да чакаме с часове. Нещо не са го измислили този път, много неприятно и разочароващо.