Момичета- кокичета, липсвате ми! Няколко пъти да пиша и или ме разлогва или нещо-някой-някъде иска, а пък веднъж не ми е публикувало и аз чета някакво време и се чудя защо никой не ми отговаря.. и после като видях, че не е публикувало си викам "Моме, не ти е за лаф-моабет а за бачкане! .." Лято, при мен какво работа, грижи за близки и тн.. И аз тъкмо да ви пратя към документа на Павла, а тя го качила. Имаше и корекция, вижте коментарите.
Първо хубавото: Павла, много ми хареса стаята! С тези бели мебели, изчистено и някак уютно! С една ръка не си е работа. Притеснителното е нещо да не изпуснеш в/у някое от мъничетата ,дето щъкат около тебе. Не знам, виж и твоя доктор. Сериозна ми звучи работата! То и аз имам една катастрофа и от нея сумати бонуси.
Маги, честита ви край-на-карантината! Поразтъпкахте ли се? Помня, че беше до четвъртък!
Слънц, беше писла, по-назад, за нощните хранения... еми докато иска се дава.. не знам във Шейново ги хранеха последно 00:00 и се караха за нощните хранения... Не знам. За мен не е ок да се лишава детето.
Дано при Руми са по-добре нещата.. чакам да пише. Мише, не знаех, че искаш да пробвате! <3
Ние с Дани се захранихме ..вкарахме тиква, пъщарнак, картоф, морков и сега ще пробвам тиквичките. Ще взема за утре безглутенова каща на слънчо?