Слънце, с уоъкъра май е най-препоръчително. Браво, че напредвате! Павла, как сте? Мишето сигурно няма да минава много големи разстояния с това колело( така му викам аз). Мише, каквото и да купиш гледай да има сенник, да завива от водача за родителя и над педалите да има едно издадено( като летва или стъпалце), за да си качи краката детето , когато се измори и ти я буташ просто. Слънчицето, гуш! Много яко за книгите - ще имметна едно око. Ако ти се занимава качи , на мен ще ми е интересно. Както при теб и Маги, Лори постоянно ги събуваше тея чорапи. Имаше едни с кожени подметки , като търлъци и нагоре чорап, та тези я озорваха бая, ама и тях ги оправяше. Павла, ще чакаме снимка на твойте торти. Точа им лиги дистанционно!
Аз да се оплача... минахме кръговете на Данте тея няколко дни. Онзи ден бяхме на ендо и назначи изследвания. Каза, че аз съм била в дефицит на вит д и б12 и сигурно и детето било.
пусна изследвания вит д ,б 12, калций,алкална фосфатаза,фосфор и доплатих за магнезий и ПКК) Вчера намерихме къде да вземат кръв от веничка, много тегаво както се сещате. После на обяд отидохме на трансфонтеналната ехография, там казаха, че всичко е ок, но каза кранио табес двустранно. Оттам звъння на личната и тя вика как така за няколко дни двустранно?!? И ме прати в поликлиника България, където били най-добрите педиатри. Междувременно излязоха изследванията, които са съвсем ок, та третия лекар за деня тотално отхвърли кранио табеса, намали вигантола на една капка + това което взима от адаптето. Огледа го обстойно и каза, че няма такова нещо а това което съм пипнала било шевовете на главата, където нямало още костно вещестество достатътчно ( или нз кво не я разбрах), защото още растял и било нормално. Плюс това е супер активен, набира се, обръща се и нямаме изобщо грам притеснение. Потенето трябвало да бъде няколко пъти на ден да става мокър, без да реве. Та ще ида до Лл идната седмица и през ендото така или иначе. По-вещите ще погледнете ли изследванията?