Ооо, знам, че е малка. Тя става нетърпима ако не заспи. Иначе аз съм ранобудна. Тери беше писала в другата тема, че мъжът ѝ ще е единственият човек, който се буди преди децата си. Ми аз съм така. Ставам към 5-6, а децата ми към 7. Пия кафе спокойно и докато станат те аз съм вече човек, с който може да се говори и спокойно да им обърне внимание. Ама съм си такава от преди тях де, обичам да ставам рано преди всички и на спокойствие да си изпия кафето. Понякога и по това време работя - по-продуктивно ми е. Преди и готвех сутрин преди работа, ама това беше в друго време, защото сега готви половинката ми от години. Мен рядко ме закачат за манджи. Лятото определено ми е по-добре на един следобеден сън когато навън е горещо и неподходящо за деца. Иначе и Васил силягаше рано. Той към 20:30 си лягаше. Робот имам и го ползвам, но има доста кътчета дето той не може да се завре заради ширината си и не става за хубаво почистване когато у дома има хора целодневно. Би бил опция ако всички сме на работа и училище и не цапаме толкова много, но когато сме си у дома се налага често почистване с прахосмукачката. Знам, че скоро Ще ѝ се промени режима. Все пак допреди 2 месеца едва изкарваше по 30-40 минути будна, а вече докарва до час и половина. Тази сутрин стана в 7, а в 8 вече беше киселяк. Задържах я до 8 и 30 някак, но тя бая се разсърди за това ми своеволие. Спа до 10 и 30, хапва докъм 11 и вече е кисела бая та ще я приспивам отново, но тоя път навън.