Ние имахме кошмарна нощ. Опредлено са колики. Плака от 12 до 3 почти без да спира, това никога не е било, той не плаче, но да...свиваше крачета, много газове имаше. Започнах Инфакол, този Лефакс се оказа труден за намиране по нашите ширини. Мога да поръчам от ebay, но ще дойде между края на месеца и средата на другия... Та плака той до 3 часа когато се появи баща му, който не беше чул, че плаче
, а аз съм убедена, че се чуваше поне до другия край на града, подруса го 5 мин и нашия заспа 😒, а аз без кръст останах да разнасям 3 часа. Сложих му и едно авокадо плюшена играчка, от тези които се затоплят в микровълновата на коремчето, и спа над 3 часа. А аз така съм заспала, че и предишната нощ не спах, че след 3 часа се събудих ужасена, че съм заспала и оставила авокадото върху него, но той си беше супер. Знах си навремето, че това авокадо е добра инвестиция
, то е плоско и лекичко и май помогна затоплянето на коремчето.
И на мен ми ги развиват тия теории с махане на нощното хранене, ама как ще го махна на такова малко бебе, какво да го оставя да плаче гладен...не знам какъв им е зора на хората. Той си хапва на 2.5 до рядко 4 часа денонощно и за мен това е нормално.
Днес Борис става на месец, не мога да повярвам, как е възможно и кога мина месец!?