Лято,аз като малка така гледах над очилата,много е вредно.После свалих диоптъра,ма като станах на 27 пак се качи и наново очила.
Аз ще излизам уж другата седмица по женски вечерта,дано не се случи нещо непредвидено,аз си ходя навсякъде .В мола ходих скоро ,беше абсолютно празно,ако не беше мъжът ми да мрънка колко му е топло щях да си обиколя стабилно.Но се ограничих до четири магазина .А за осми март имаше намаление на всичко дамско в нм и се възползвах.
Зори е в някаква фаза на викане,ма такова викане,че не си чувам мислите.Вчера с мъжът ми мълчахме два часа,нито се чуваме от нея нито нищо.Не реве,не е крива,просто вика.Почна да яде веднъж вечер около 23 и до осем спи ,което е супер .
Тук е зима направо,тъкмо прибрах якетата и палтата и мислих да вадя жилетки,тънки якета и кецове и стана кочан.Ама излязохме днес за два часа,взехме храната и се прибрахме.Детската кухня е супер,голямо облекчение и тя яде всичко,а и храната е хубава наистина.
Павла,твоите мъже ще те гледат след упойката,дано се справите лесно.
Ваксини няма да си слагаме на този етап,на работата на моят мъж им предлагат Пфайзер,но той отказа .Аз също не смятам да се ваксинирам.