Изпълняваме го успешно наказанието. Има си телевизор, а и е на тема Дръндьо и чете с интерес. Не му е скучно без brawl stars. Той и преди играеше 15 минути вечер само или ако пътуваме дълго и му омръзне пътя. Скоро ще свикне и без устройствата и ще си намери забавление. Кофтито е, че днес вали, но той пак има какво да прави - има задания в кан академия, трябва стаята да си оправи и после е на мач. Утре ще иде с баща си на планина, а през седмицата е ежедневно на тренировки след училище и се прибира около и след 20 часа. Има време само за душ и вечеря и си ляга, тъй че тия 15 минути все ще ги разпредели на друго място. А свикне ли не виждам проблем да изкара и по-дълго така. Бих отменила наказанието за добро поведение по самоинициатива, но така или иначе игрите и преди не бяха неотменна част от ежедневието му. Всеки уикенд има по един мач и една тричасова тренировка, което заема половината ден поне. Като сложиш уроците, игрите навън, карането на колело, срещите с приятели, ученето на уроци - ще се справим за начало докато стане навик и спре да го мисли, а за по-натам ще видим как ще се развият нещата. Винаги мога да си намеря оправдание да отменя наказанието, той има и добри страни все пак - помага отзивчиво и у дома, и навън, добър ученик е и успешен състезател. Ако го отменя няма да е скоро, предстои лято с игри до късно навън, тъй че не се притеснявам особено. Наясно съм, че съм определила нереален срок на наказанието и той сам ще си го отмени в един момент ако аз не го отменя по-рано. Но със сигурност това няма да стане след седмица или месец.
Лина, не знам как се справяш, честно. Но и това ще мине, няма как.