Слънчице, благодаря. Той се оправя вече, но трябва да довърши курса на лечение. На мен не ми е ден днес и това е. Малкото нощес се разбуди към 3 и нещо, но и аз се разбудих и реших да не я лъжа с бинерон, а да сменя памперса и да я нахраня. Всичко беше 6, заспа отново. Сутринта стана към 7 и нещо и аз тичам да я храня, но тя едва изпи 50 мл и отказа (повърна също). Оставих я малко, след около 2 часа пак се размрънка и аз пак правя мляко уж преди да заспи да хапне. Същия цирк, тоя път 30 мл. Заспа някак, поспа 30 минути и се събуди, ма нали и Васил е тук и тя винаги спи по-малко когато има и друг човек у дома. Та тоя път викам няма да я натискам, след 30 минути сама поиска храна и опука едно малко пюренце морков и картоф. Тръгвам да дохранвам и тя пак реве и не иска (трето шише с по 90 мл хвърлих). Поигра и аха пак да заспива баба им дойде. На Васил закачи 2 момичешкимартенички (ластик за коса и гривна с мъниста), а на Криси лепна 2 мартенички с топки. Веднага я поиска, Васил писна да играе с баба си на монополи и чистенето ми отиде по дяволите, а почивните дни стана кочина тук. Наиграха се, Криси рева хубаво и баба им си тръгна. Поредно хранене, пак не искаше, но тоя път бях по-упорита, че не повръщаше и най-накрая изяде едно шише с мляко. Поспа, събуди се да поиграе и успях да почистя през това време и пак заспа накрая. Сега не знам да я будя ли да яде или да я изчакам, но преди малко бях при нея и тя примрънкваше насън. Нещо я мъчи, според мен са зъбки, макар че е мнооого рано и не ми се иска да е това. Другият вариант е да са колики, но поведението ѝ не е на дете с колики. Лефакса съм го спряла вече десетина дена, но тя по-скоро се кефи като пипна венеце с пръстче и като и дам гризалки, а не дрънкалки за игра. То е ясно, че на тоя етап всичко ще лапа, за да опознае света, но тя определено се чеша. Мисля си, че си въобразявам, защото е рано. Но пък не е невъзможно. И да, долният венец ми се вижда леко надут.