Благодаря ви!
Ох, много терзания имам тези дни дали правя нещата както трябва. Първата нощ го кърмих часове , а той все беше нервен и лапаше ръчички, но през деня в болницата не яде достатъчно според мен, но те все казваха да не го будя, вчера сутринта реших, че нямам коластра, защото нищо не можех да изцедя и му дадох малко АМ и той заспа, аз се притесних... после не можех да го събудя и сложа хубаво на гърда, дойдоха акушерките, показаха как, казаха че сигурно заради АМ спи толкова, снощи го кърмих от 22 до 6 сутринта почти постоянно, спеше и ядеше и нямаше никакъв шанс да го преместя в неговото легло, открих кърменето в легнало положение поне. Тази сутрин си яде на около 3 часа. Аз след раждането съм спала между 3-4 часа, за преди това да не ви разправям. Иначе кърмата ми слезе снощи явно и гърдите ми са огромни, горещи и болезнени. Зърната мажа с лансонох, но то вече и аз не знам какво ме боли само зърната или целите гърди. Иначене доста будничък, ходи си до тоалетна доста. Добре, че мъжът ми си е вкъщи, че изобщо не знам на кой свят съм още.