Красив период е и визуално. На мен със Симеон ми се изчисти лицето, косата ми стана красива и бляскава. С Борис кожата ми беше хубава. Най-важното, аз се чувствах красива бременна. Другите неща не ги споменавам. Като ме питат лекари дали са ми били нормални бременностите и аз отговарям да. След това започвам да изброявам- АФС, НМХ, антиагрегант, невропатии, ГД, инсулин, даже с Борис имах и полип по шийката и кървях по едно време. А те ме гледат ококорени и питат кое ми е нормалното. Със Сими е и след АРТ.
Другите болежки не ги броя- запек, повръщане, контракции, болки, счупен крак, хемороиди и тн. Те са бонуси.
Аз харесвам бременността.
Мъжът ми като ме питаше нещо, редовно отговарях- не ме занимавай заета съм да произвеждам черен дроб или бъбрек или просто казвах, че произвеждам човек.
Тери, добре си. Първите 3 месеца около 3кг, а после до 2кг на весец. Около 12- 15кг е нормално. Ти си слабичка. Може би повече от 12кг ще качиш.
Яна, избери си края на седмицата за предизвикване, за да родиш на спокойно събота или неделя. За секцио през седмицата, според мен. Началото, за да ти е 'пресен' екипът.