Абе, Лято, не беше твоето пазене чак фанатично, все пак си направи орисване на бебето.
Аз живот и здраве да се роди нашето дете, няма да допусна никого до него. Бабите и дядовците, ако се ваксинират, може. Иначе само с тестове. Но приятели, кумове, абсурд.
И мен много ме напряга възможността да се заразим. Уж с мъжа ми няма откъде, но живеем с моите родители все още, а те работят в големи фабрики. Гледаме да не се задържаме в една стая с тях и си говорим през 3-4 метра.
Иначе бременни могат да се лекуват, бременни могат да си пият антибиотици.
Робин, добре, че при теб по-леко минава. В нашата група от 15те заразени, само една жена стигна до болница, изписаха я, но с контракции. Всички други 14 го изкараха леко и безпроблемно. На ФМ ходиха след това и дечицата си бяха съвсем наред. Как стои въпросът с чайовете в такава ситуация, повечето нали не са препоръчителни за бременни. С какво се лекуваш? След като ти свърши карантината, иди да пуснеш едни изследвания за кръвосъсирването. При нас пуснаха на едната бременна и се оказа, че беше застрашена от тромбоза след Ковид, няма тромбофилия, просто страничен ефект. Въпреки, че ти си на терапия и би трябвало да е ОК всичко в това отношение.