Не знам дали тук да пиша вече. Но да споделя, че вчера бях на преглед при моя доктор. Ембрионът отговаря на 8 г.с. и 2 дни, точно колкото е, откакто ми дойде. Иначе за инвитро слагат +4 дни, т.е. все едно е назад 4 дни. Пулсът е 171 удара. Хематомът леко е намалял в сравнение с болницата. Преди беше субхориален, сега каза субабдоминален. Каза, че се намира откъм цервикалния канал, над него. То си ми зацапва нон-стоп. Докторът каза, че една част от хематома ще се резорбира, друга ще изтича. И въпреки че се радва, че засега са добре нещата, отбеляза, че има още дълъг път да се извърви. Дори и той е песимистичен и има едно наум.
НК клетките ми пак са завишени, ама по-малко от преди. Последно бяха 14%, сега са 13% (при граница по-малко от 12%). Ще ми вливат 2 гр. Привиген. После пак контрола. А иначе съм 12 седмица на преглед направо за БХС и ранна фетална морфология.
А днес бях и на консултация при доц. Конова. Нищо не ми е променила от терапията, която ми е последно - Клексан през ден и Натаспин през ден * 2. Назначи ми някои изследвания. Говори ми, че трябва да направя скрининг за прееклампсия, който се правел в 12 г.с. и от него зависи по-нататъшната терапия.
Вие чували ли сте и правили ли сте такъв скрининг?