Робин, съчувствам ти. Имала съм и е много нетърпимо положението. Като че ли седенето в седнало положение при мен ги е обостряло. Появява ли са ми се заради работата ми в седнало положение.
Аз вчера бях на ЖК консултация. Ами добре, че реших да се следя и при др Даскалов. С доктора обсъдихме изследванията ми. Казах му какви витамини ми предписаха в кабинета на др Даскалов. Според него са ме пренатъпкали с витамини, но пък не оспори назначението и само си ги записа. Взе ми микробиология. Каза, че не иска антибиотик да изписва,а локално (което беше и мнението на др Даскалов), като все пак зависило каква е бактерията разбира се (ако има). За щастие без кринона течението ми отново се белна и да кажа, че направо почти го няма, така че и да има бактерия, няма инфекция според мен.
И така обсъдихме ги тези неща и тръгна да ме изпраща докторът по живо по здраво. И аз попитах: "Ама няма ли да ме прегледате?", пък той каза, че го нямало по ЗК, имам право на 3 прегледа и затова не ми предлага. Аз казах, че ще си ги плащам, то иначе за какво съм отишла.
И като попитах вижда ли се пола, ми каза, че просто този ехограф не е за тези неща. Не се виждало добре. Та ще си ходя веднъж в месеца при др Даскалов и веднъж на ЖК (тоест преглед през 2 седмици).
Вчера имах първите признаци на човече в мен. Легнах си и както и да се обърнех по средата на корема усещах някакъв натиск. Притесних се да не са контракции, защото по принцип ме боли напоследък, но ставите, а сега беше посредата. Та пуснах доплера, за да разбера бебето ли е или нещо от корема ми. Беше си бебето, само допрях и го чух супер силно. Явно се беше събудило и купонясваше. Та пораснало е човечето щом вече успява да опре до маточната стена.
Тази дни се чака пренатеста. Мъжът ми говори на бебето вече изцяло в женски род, след като и репродуктивната ми докторка каза, че е 90% сигурна, че ще е момиче. Да видим ще има ли неловка изненада