Яна, не за след раждането. Плана е да ме приемат по някое време вторник , трябва да се обадя сутринта в 6 и 30, за да ми кажат точно в колко часа да отида. После мъжът ми можело да остане с мен за първия час, ще ми поставят простагландин, който може и 24 часа да седи, може после към обяд да дойде на свиждане за 2 часа мисля. След като шийката е омекнала пукат водите и пускат система с окситоцин, като започне същинското раждане пак може да дойде. Не е крайно трагично, то и той ще се измъчи да седи там докато нищо не се случва. Явно във всяка болница е различно, писах си с едно момиче на друго място в Англия и тя с предизвикано раждане преди няколко дни, мъжът й е бил там през цялото време.
Иначе бивам, малко намаля сърбежа, чудя се дали е защото бебето е вече по- ниско и ми е паднал корема и евентуално не натиска толкова жлъчката или просто период, понеже то не е постоянно зле. Само се моля да се задържи така, пак сърби доста, но е по- търпимо. Тази нощ, пак с прекъсвания, но спах към 5-6 часа, което е добре. Утре мисля да не ставам от леглото, че да събера сили
.
Тери, а дано с влизането в 4-и месец да минат неразположенията и да се чувстваш вече добре. Ох, много го обичам това малиново вино...някой ден като приключа с кърмене и бременности. По принцип искаме второ дете с малка разлика, въпреки че след тази бременност ще ми трябва малко време да забравя.
На теб утре ли ти е феталната?