Дано решат нещо, от една страна не искам предизвикване и, ако бебето си е ок(въпреки че това няма кой как да го докаже и гарантира) искам той да си реши кога да се появи, от друга аз вече едвам издържам. Благодаря, че питате. Днес пак съм много недоспала, не само днес, но тази нощ спах много малко, може би няма 2 часа, този сърбеж вече много, много ме влудява, опитвам се да не се чешам много, но то не става и вече и кожата ми е разранена на места. Освен това съм с нулев апетит, гадене, някакъв постоянен метален вкус в устата + всички неразположения на бременността накрая. С други думи настроението ми е не много цветущо. За капак и времето тук е ужасно, днес има доста сняг, което в Англия си е проблем. Знам, че всички се подиграват на англичаните как затварят всичко като завали малко сняг, но тук зимни гуми няма и си е ужас като завали.
Тери, много е безумно...какво е твоа чакане по седмица...не знам. Миналата седмица бяха казали, че на база само чернодробните могат да решат нещо този петък когато имам час с лекар, ще ги видим. Оригиналният ми час за кръв беше в четвъртък пък го преместиха за днес, ще видим.