Момичета, тук съм. Няма никакво развитие, просто супер много се забавихме в болницата, а после цялата рода се изреди да се информира и ми доизцедиха силите. Първо бях на ехограф. Хубаво го огледаха, доплер на пъпна връв и плацента, гледаха води, измериха го- вече е 2.5 кг, всичко изглеждаше наред, но аз излъгах, че е бил с намалена активност от снощи с надежда едни тонове да му пуснат, ама не. Поне го огледаха хубаво. Опитаха се пак да ми покажат лицето му( не съм го виждала от 20 г.с.), но краката пак му бяха върху главата както винаги
. После бях на лекар...казах й и на нея, че е бил по- малко активен ( не обичам да лъжа, но се притеснявам, че може да се трови детето, а ние си чакаме и ме е страх да не е в дистрес), но тя каза, че ехографа засега стига. За другото си чакаме понеделник, защото не били готови резултатите....аз наистина не проумявам от къде идва това бавене и какво правят с тези резултати 5 дена, защото съм сигурна, че кръвта я работят до часове след взимането й. После много се очуди, че са ми спряло клексана. После вика не ти трябва клексан ... Питах за аспирина- да съм го продължавала до раждането
, за това пак ще питам в понеделник, защото четох че при интрахепаталната холестаза има проблем с кръвосъдирването и изписват вит.К. Накрая ми изписа желязо, защото на кръвните от преди месец и нещо ми е било ниско...е сетиха се, то за кога това желязо. Иначе както си пише навсякъде сърбежа става много по- зле нощем, но и денем го има , но да нощем е нетърпимо. Аз вече съм тотално изтощена, едва мърдам, нямам апетит, гади ми се, въобще ужасно се чувствам и ми се плаче. Мисля, че от уикенда до сега съм спала максимум 6 -7 часа не наведнъж нали...
Тери, много, много се радвам за теб! Все повече ще прилича на човече твоето бебче.