Ми тя така я засмуква тая ръка, че я взима за биберон. И точно палчето си пъхва в устата и това го прави всяка минута, в която е будна. Взе да става твърде много и затуй ги вадя. Пък и вече месец откак го прави, а това никак не е ускорило процеса по откриване на ръце досега. Мисля, че досега трябваше да се опитва да ги ползва тия ръчички, но тя само си ги смуче. Гледа ги, опъва ги напред и си дърпа главата назад. После се опитва да ги лапне и известно време се мъчи да ги свие, но още няма никакъв контрол върху им и се ядосва, че не идват сами към устата ѝ. Друг път те просто се оказват до лицето ѝ и тя успява да ги лапне без проблеми. Като ѝ дам играчка не я иска, иска си ръцете и това е от седмица след началото на тази година.
Лина, с Васил и аз почнах с пащърнак - това беше единственото, което намерих еднокомпонетно и на причлина цена (по онова време беше тежко финансово). После минах директно на двукомпонентни - пащърнак и картф, картоф и морков, картоф и намсикакво. Сега съм решила да е тиква, но всичко съм взела от 80 грамовите пюренца на хип и всичко е еднокомпонентно - тиква, карфиол, броколи, морков и т.н. Взех и няколко с два зеленчука, но те са от 120 грама и са за доста по-натам. Направих си и табличка в ексел, на която да отблеязвам кои са възможните храни за определен месец, какво съм купила и какво съм дала. Но такава си бях направила и с Васил, за да съм сигурна, че няма да объркам нещо.