А сега Габи как е? Милата, сигурно и тя доста се е уплашила щом е била толкова неспокойна цяла нощ. Аз със Васил може да бях "мързелива" и да не тичам по него, но очите м бяха на 360. Той имаше мерак да се спуска по стълбите с колело на 3 гуми, пластмасово за баланс на възрст година и половина. Като не разрешавах ме дебнеше да избяга и да го направи, а веднъж от инат се разрева, наведе се и главата му нали тежи, та от първото стъпало по глава. Още има белези от паданията си, но не се отказва от екстремизма. Обаче от другата седмица и аз се включвам с него в тренировките по катерене.
С Криската бяхме при доц. Маринова днес. Прегледа я, говорихме, че не мога да докарам 6 хранения, защото дори петото е докато тя спи вече. Каза да не се отказвам и да продължавам да опитвам. Говорихме и за захранване, спря ми и витамин д, че фонтанелата е почти затворена, а то е рано. От другата седмица започвам - лъжичка по лъжичка без да бързам да замествам хранене. Каза бързо да минавам на двукомпонентни пюрета, но аз съм се снабдила с еднокомпонентни предимно и то от най-малките само дето са по една супена лъжица вътре. Тиква, морков, бял морков, пащърнак, карфиол, броколи, картоф, тиквичка. Всички са безмлечни.