Леле, Лина, той е бая големичък момък. Криси е 5,250 измерена на 16.01. и е около 60см, а те са с няколко седмици разлика, май няма месец. За височината тя си е добре, но за кг съвсем се паникьосах... Васил е 1 клас, само 1 смяна ще учи тази година, но съвсем съм изключила, че е края на срока вече. И аз досега обикалях с Криси. От нас минахме през личната, през централна поща (издирвам една пратка), през едната ми работа да я нахраня на топличко (не яде, едва смукна 30мл и ги повърна) и пеш до училището. Бая се разходихме днес, аз съм премръзнала и мокра, но пък тя е доволна. Лекарката ме похвали, че не ме е страх да я изведа в това време. ма то времето си е супер, но аз не понасям студ. А за детето е повече от хубаво да е навън.
Ние само в БГ си ходим. Може би една от причините е, че сме без кола, но и аз си обичам тук да се моткам. Една почивка за 7 дни на морето за 3 души ни излиза около 1500лв със спане, храна, лунапарк всяка вечер. Спането ни е около 350-400 лв и около 1000 за всичко друго, стотина за път в двете посоки. Не ми се вижда скъпо, след като ядем по заведения 3 пъти на ден с тия пари и има за забавления.